Anunț

Stimați cetățeni ai Comunei Sărata, în perioada 24 – 26 mai 2024, s-a constatat o creștere a consumului în această (în mod normal, se consumă aproximativ 500 mc/week – end, în perioadele de vară crește consumul la aproximativ 900 mc/week-end).

Ca urmare, s-a constatat că diferența de apă este utilizată în alt scop decât cel destinat gospodăriilor. Sâmbătă și duminică, la orele serii pompele nu au făcut față consumului, bazinul de apă era gol și din acest motiv, nu a fost acoperit necesarul de apă!

Astăzi, 27.05.2024, s-a produs o avarie la intersecția drumului județean str. Primăverii cu str. Stațiunii (la Troița de la intrarea în comună) și s-a sistat temporar furnizarea apei în zonă.

În ultimele zile s-au făcut eforturi susținute pentru a asigura cât mai mult timp consumul de apă, angajații primăriei fiind pe teren, tot timpul.

Vom reveni, în curând cu lămuriri suplimentare privind demersurile care s-au desfășurat până în prezent, în ceea ce privește dezvoltarea rețelei de apă a comunei Sărata.

Reluăm rugămintea adresată utilizatorilor de a NU folosi apa din sistemul public pentru udarea serelor, gazoanelor, grădinilor și umplerea piscinelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primăria Comunei Sărata

/https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0uHFkFktuUsCdobA3op89EbmkipnhTsaRUk2qie558GzKEmWFTjeLphqKVcbYUQFrl&id=100079001263593