Anunț privind continuarea lucrărilor de asfaltare și modernizare a infrastructurii rutiere în Talpa

Primăria Sărata anunță continuarea lucrărilor de asfaltare și modernizare a infrastructurii rutiere în Talpa. Acest program strategic are ca obiectiv îmbunătățirea condițiilor de trafic și creșterea siguranței rutiere pentru toți cetățenii.
Primarul Irina Argatu a declarat: „Suntem dedicați modernizării infrastructurii rutiere a comunei noastre. Continuarea lucrărilor de asfaltare reprezintă un pas important în acest sens, contribuind la crearea unui mediu mai sigur și mai eficient pentru toți locuitorii.”
Pe durata desfășurării lucrărilor, vor exista restricții temporare de circulație și posibile devieri ale traseelor. Cetățenii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară și să utilizeze rutele alternative, acolo unde este posibil. Primăria Sărata invită cetățenii să participe activ la acest proces, prin raportarea eventualelor probleme apărute în timpul lucrărilor și prin respectarea indicațiilor echipelor de muncitori.
Pentru informații suplimentare, cetățenii pot accesa site-ul oficial al Primăriei sau pot contacta linia de asistență pentru cetățeni la numărul 0234 – 214866