Modernizare drumuri de interes local în comuna Sărata, județul Bacău

 Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a aprobat în data de 21.08.2020 lista – sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului “Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de construcții de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Națională de Investiții.
   “Investițiile pe care le face Guvernul României țin cont în permanență de nevoile oamenilor și de dreptul acestora de a beneficia de condiţii decente de viaţă, iar drumurile sigure și trainice sunt doar o parte din infrastructura de care au nevoie cetățenii României. Acesta este și criteriul care a stat la baza includerii celor peste 1.200 de obiective în lista-sinteză a drumurilor care vor fi modernizate de MLPDA, prin Compania Națională de Investiții”, a precizat ministrul Ion Ștefan.
    Finanțarea acestor obiective se va realiza în conformitate cu prevederile OG 25/2001, cu modificările și completările ulterioare.
    Anexă: Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului “Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”.