ZIUA COMUNEI SĂRATA 2023

Primăria și Consiliul Local al comunei Sărata, vă invită să petrecem împreună Ziua Comunei Sărata.

O zi a noastră, a tuturor sărățenilor, o zi în care suntem invitați să petrecem și să ne bucurăm împreună, cei ce facem parte din această frumoasă comună.

Cu siguranță, mulți dintre cei plecați în străinătate au revenit acasă în această perioada, va fi deci și o sărbătoare a revederii și a reîntâlnirii cu cei dragi.

Ne sunt alături artiști locali pe care îi susținem: Maria Enache, împreună cu grupul de seniori “Trandafir de la Sărata”, grupul vocal folcloric “Sărățenii” ce are în componență copii talentați ai comunei și soliștii noștri la început de drum: Ioana Mâță și Andrei Păncescu, îndrăgiții Mihaela și Marcel Bălan, Antonia Ciofu, elevă a școlii generale din comuna Sărata.

Ne vor cânta și cu siguranță ne vor încânta mulți artiști cunoscuți.

O deosebită onoare ne face marele artist Ion Paladi care ne va bucura cu un recital de excepție.

De asemenea, în cadrul acestei festivități, vom premia și cuplurile care anul acesta serbează Nunta de Aur, implinirea 50 de ani de căsătorie.

Așadar, duminică, 20 august 2023, de la ora 14:00 dăm startul unui eveniment la care va invităm cu bucurie și va așteptăm cu drag!

/https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid022eYSwvhR3CzVpEqVwduN6KmPZ9H9qjfYgUSNcqpcAUUX6jzayMX6w2r6nDuRZz7ml&id=100079001263593